مشاوره حقوقی رایگان - ازاد کردن 3/4مبلغ حقوق مسدود شده

اجرای احکام بدلیل معرفی نکردن خودم به زندان ونداشتن وثیقه یا ضامن معتبر فقط دادیار بدوی پرونده حکم به جلب دادرسی داده بود لذا من باگذشت 8ماه از حکم قابل اجراتماما 100درصد حقوق بازنشستگی ام را توقیف نموده اند چطور میتوانم بدون اینکه خودمو معرفی کنم سهم 3/4امرارمعاش وهزینه زندگی ام را ازاد کنم اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده می توانید موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید به اجرای احکام درخواست داده شود و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

می توانید از طریق اختیار نمودن وکیل دادگستری درخواست خود را ارسال نمایید ، لیکن تشخیص با قاضی رسیدگی کننده می باشد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید