مشاوره حقوقی رایگان - شکایت با موضوع افترا

با سلام و عرض ادب
شخصی با سو استفاده از کپی شناسنامه و کارت ملی من یک دستگاه خودرو خریداری و با خودرو مذکور اقدام به حمل 76کیلوگرم تریاک نموده، مواد و خودرو به نفع دولت مصادره و راننده و همراه مجازات. دادگاه بدون اطلاع من و وکیلم و صرفاً به استناد درج آگهی در یک روزنامه محلی بنده را غیابا محاکمه و پس از هفت سال حکم ابلاغ شده (بنده آدم شناخته شده و عضو سامانه ثنا هستم) بعد از واخواهی دادگاه رای به برائت من صادر کرد. صرف نظر از خسارات شدید معنوی ( به خود و اعضای خانواده که متاسفانه رویه حاکم بر دادگاه ها منجر به صدور رای نمی شود ) متحمل خسارت مالی قابل توجهی شدم.سوال بنده این است چگونه طرح شکایت بکنم که بتوانم خساراتم را از شخص مذبور دریافت کنم.

پاسخ ها :

شكوفه  برادران شركا

شكوفه برادران شركا :

با توجه به ماده 1 - هر کس بدون مجوز قانونی عمداً .....به هر گونه حق دیگر‌که به موجب قانون برای
افراد ایجاد گردیده لطمه‌ای وارد نماید که موجب ضرر مادی یا معنوی دیگری شود مسئول
جبران خسارت ناشی از عمل خود‌می‌باشد.که شما باید با طرح دادخواست با دلایل متقن به مطالبه ضرر و زیان وارده بپردازید.