مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت

سلام
جهت تنظیم دادخواست مطالبه خسارت که مبلغ خسارت توسط کارشناس تامین دلیل تعیین شده است، به غیر از مقدار خسارت تعیین شده و هزینه دادرسی و کارشناسی، برای تاخیر و یا سایر حقوق قانونی چه مواردی را می توان مطالبه نمود؟

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بعد از صدور تامین دلیل بایستی جمیع خسارات را مطالبه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همه موارد ذکر شده قابل مطالبه هست

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام فقط همین موارد و موارد مندرج در مواد514 و519 ایین دادرسی مدنی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همه خسارات و هزینه های دادرسی قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست مطالبه خسارت قراردادی ، و هزینه دادرسی و هزینه کارشناس و حق الوکاله وکیل و خسارت تاخیر تادیه را مطرح نمایید