مشاوره حقوقی رایگان - اتاق تعویض نیسان

با سلام، من یه نیسان خریدم از نمایشگاه و به قیمت 147 میلیون بعد از چند روز رفتم تعویض پلاک فهمیدم ماشین اتاقش تعویض شده و بما نگفتن و تو سند هم قید نشده بود این مسئله، بعد رفتیم از طرف اتحادیه اتومبیل داران شکایت کردم ولی رئیس اتحادیه با اون نمایشگاه دار آشناست. حالا میخاستم بدونم من از طریق حقوقی شکایت کنم فایده داره؟ میشه راهنمایی کنید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام اگر شرایط فسخ در نظر گرفته شده معامله را فسخ نمایید یا مابه التفاوت اخذ نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید بلافاصله ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر فسخ عقد برای فروشنده ارسال نمایید و سپس
دادخواست به خواسته فسخ بیع به علت خیار عیب و خسارات و هزینه دادرسی مطرح نمایید و ...
متوجه باشید که شما باید بلافاصله اقدام به. فسخ بیع نمایید . چون حق فسخ ناشی از خیار عیب فوری می باشد