مشاوره حقوقی رایگان - مسئولیت مدیران در وجه التزام

طی قراردادی مبلغی بعنوان وجه التزام در نظر گرفته شده است، حال با توجه به عدم اجرای تعهدات شرکت (مسئولیت محدود ) ، آیا بنده میتوانم بر علیه کل اعضاء هیات مدیره شکایت کنم ؟
مسئولیت اعضا بر اساس مبلغ میباشد یا در سهم ؟
در صورتیکه طلب من بیشتر از حد مسئولیت شرکت باشد ، از املاک و حساب شخصی هیات مدیره میتوانم برداشت کنم ؟

پاسخ ها :

مسئولیت مدیران شرکت نسبت به وجه التزام طلب مطالبه وجه التزام طلب از شرکت