مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

باسلام اگه میشه سریعتر جواب بدین
چندهفته پیش همسرم زده به ماشین همسایه مون. به پلیس و افسر زنگ نزدن توافق کردن که هزینه تعمیرو همسرم نقدی بده و از بیمه استفاده نشه. حالا بردن تعمیرگاه هزینه رو پرداخت کردیم ولی باز میگن ماشین خرج داره و باید خرجشو بدین. رفتن شکایت کردن خواستم بدونم چقد خسارت میگیرن. اگه از تعمیرکار بعنوان شاهد استفاده کنیم چی؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام سوال شما کلی است و مشخص نیست از چه باب میخواهند خسارت بگیرند اما تعمیرکار را می توانید بعنوان شاهد معرفی کنید

پرسشگر :

خب منظورم اینه. میگن کمتر خسارت دادیم وباید هرخسارتی ک اونا میگن بپردازیم درصورتیکه ماشین از قبل تصادفی بوده وجلوبندیش ایراد داشته اما اینا میگن کارما بوده .میگم ینی دادگاه رای رو ب اونا میده؟ خودشون کارشناس نمیبرن ماشینو ببینه؟ بعدم هرخرجی ک اونا میگن و باید بپردازیم؟

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرازشماشکایت کردند وکارشناسی کردند شماهم درمقام دفاع باارایه ادله شاهد یافاکتورتعمیرات اعلام کنید که خسارت زیان دیده راپرداخت کرده اید