مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه و نفقه

با سلام من قیم مادر محجوری هستم و با کلی تلاش توانستم رونوشت قباله ازدواج مادر را تهیه کنم. مادر در خانه سالمندان است و پدر 25 سال نفقه نداده و همسر فعلی وی که با تحقیق متوجه شدم در این 11 سال ازدواج صوری بوده و نه در ثبت احوال و اسناد ثبت نشده است. تمامی اموال پدر را از طریق چیز خور کردن وکالت گرفته بنام خودش کرده. میتوانم مهریه مادر را اجرا بگذارم با قیم نامه یا باید وکیل دادگستری بگیرم. چون آن زن املاک دیگر پدر را در دست دارد و سه گوشی او را از دسترس خارج کرده و مخفی اش کرده است. پرونده سفاهت پدرم را تا مرحله کمیسیون پزشکی پیش برده ام تا پدر را احضار کنند. می خواهم حسابهای مسدود شود تا آن زن قلابی تمام اموال ما دو دختر و مادر محجورم را قبل از فوت پدر بالا نکشد. ایشان با رشوه دادن تا حالا از دو شکایت دادگاهی من بدون‌ حضور من و بدون ارایه مدارک از سوی من رای به نفع خودش گرفته او و دخترش کلاهبردارند. دو زن مطلقه که دارند حتی به پدر آسیب هم میزنند.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام هم میتوانید شخصاً به عنوان قیم اقدام کنید هم می توانید وکیل بگیرید