مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص طلاق

سلام وقت بخیر خانمی هستم 39 ساله حدودا 19 سال ازدواج کردم دوفرزند دارم. با توجه به عدم تفاهم با شوهرم دیگر قادر به ادامه زندگی با ایشان نیستم. دو سه ساله که مشکلاتم بیشتر شده لذا خواهشمند است در خصوص موارد ذیل منو راهنمایی کنید :
1- من با توجه به داشتن سند وکالت نامه طلاق ازش می تونم راحت تر اقدام کنم
2- مهریه و بچه ها رو می تونه بهم نده ؟ من خودم توی این 19 سال شاغل بودم می تونه هیچی از اموال رو که با هم خریداری کردیم رو به من نده لطفا راهنمایی کنین ممنون
3- راستی خیلی ام منو تهدید می کنه اگه اقدام کنی برای طلاق مطمئن باش از سقف آویزونت می کنم ؟؟

پاسخ ها :

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

باسلام اولا توصیه میشودبامشاوره اختلافتان حل کنیدولی شمامی توانیدبدون بخشش حق حقوقات خودنسبت به مطلقه نمودن خوداقدام نمایید

پرسشگر :

سلام ممنون از اینکه راهنمایی خوبتون ،
استاد عزیز در سند وکالتنامه ،مهریه رو میزانش رو قید نکرده و حق حضانت بچه ها رو نیز مشخص نکردن فقط قید شده با حق مراجعه به هریک از دفاتر رسمی ثبت طلاق و به ثبت رسانیدن طلاق و وکالت در اجرای صیغه شرعی طلاق ولو کرارا و امضا ذیل و ظهرکلیه اوراق و مدارک و دادخواست و اسناد و ثبت در دفتر و با حق تعیین وکیل و عزل و نصب و کلا انتخابی با حق اسقاط نمودن تجدید نظر خواهی و فرجام خواهی در مراحل دادرسی و انجام سایر تشریفات لازمه عمل و کالت . و همچنین حق عزل وکالت رو نیز از خودش سلب کرده حالابا این شرایط میتونم بچه هام رو بگیرم ؟و اموالی که تواین سالها با حقوق خودم تهیه کردم می تونم بردارم ؟

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیشنهاد می شودهمراه بامدارک حضورابایک وکیل مشورت نمایید

احسان  اماميان قله زو

احسان اماميان قله زو :

سلام شما میتونین بر اساس همون وکالت در طلاق اقدام کنین

پرسشگر :

خیلی ممنون از مشاوره و راهنمایی شما دوستان عزیز

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

باسلام
با وکالتنانه طلاق خودتان میتوانید برای طلاق اقدام کنید.
مهریه حق شماست و به هیچ عنوان نمیتواند از پرداخت ان سرباز زند
باتوجه به شاغل بودن شما مطالبه احرت المثل ایام زندگی مشترک را نمایید
فرزندان بنا به سن با پدر یا مادر خواهند بود
تا 7سال نادر
دختر 7تا9 سال مدر بعد خود دختر تصمیم میگیرد با چه کسی زندگی کند پدریا مادر
پسر تا 7سال با مادر از 7تا 15 سال با پدر بعد از ان خودش تصمیم میگیرد با چه کسی زندگی کند.
البته در این مدت های ذکر شده هریک از طرفین میتوانند عدم صلاحیت دیگری را اثبات و فرزند را پیش خودش ببرد.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

تماس بگیرید اگر نیاز به مشاوره دارید زیرا سوالاتتان زیاد است

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

1.درخواست طلاق از طرف زوجه منوط به شرایطی است از جمله تحقق شروط دوازده گانه سند ناحیه لازم می باشد2.مهریه را می توانید مطالبه بفرمائید بچه های بالای هفت سال تحت حضانت پدر خواهند بود3....

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما با در دست داشتن وکالت در طلاق میتوانید بع یک وکیل دادگستری مراجعه کرده .اقدام نمائید.
حضانت فرزندان مشترک تا سن 7 سالگی با مادر و پس از آن تا سن بلوغ با پدرخواهد بود و بعداز سن بلوغ خودشان تصمیم می گیرند که کجا باشند.
دز خصوص اموالی که در طول زندگی خریده اید هر کس مدعی مالکیت آنها باشد باید اثبات کند

یاسمن رضایی

سرکار خانم یاسمن رضایی :

باسلام، درصورت داشتن وکالت در طلاق بله، میتوانید اقدام نمایید ، مهریه رامیتوانید مطالبه کنید ودر مورد حضانت فرزندان بستگی به سن و جنسیت اولاد دارد، میتوانید با ارایه مدارک مدلل از ایشان تحت عنوان تهدید شکایت نمایید.