مشاوره حقوقی رایگان - شراکت معدن

سلام خسته نباشین
حدود 10 سال پیش دو دانگ ‌از معدنی را که دارای پروانه بهره برداری بود در قبال دریافت مبلغی با شخصی شریک شدم با ذکر شماره پروانه بهره برداری، از انجا که پروانه بهره برداری معادن دارای تاریخ انقضای 10 ساله هستند و در این مدل هر ساله باید حقوق دولتی و حقوق مسئول فنی و دارایی پرداخت شود و هزینه های سرسام اور ماشین آلات معدنی و سایر هزینه های جانی و عدم فعال بودن معدن نیز باعث ابطال پروانه خواهد شد، شریک اینجاب از لحاظ فنی و از لحاظ مالی هیچگونه همکاری در این مدت نداشته و بارها نیز از وی خواسته شده سهم خود را از بابت هزینه های فوق پرداخت کند ولی ایشان هر بار بهانه آورده که پول ندارم وقت ندارم توانایی همکاری ندارم، حالا در صورت فروش معدن (معدن در حال حاضر مشتری دارد) باز ایشان از مبلغ فروش معدن سهم دو دانگ خواهد داشت یا نه با توجه به عدم همکاری و اطلاع از قانون معدن ؟ در صورتیکه اگر من نیز مثل ایشان بی تفاوت بودم معدن ابطال شده بود طبق قانون. ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
سهم ایشان کماکان همان دو دانگ است اما شما هم مطالباتی دارید که ایشان باید پرداخت نماید یا در صورت عدم پرداخت از طریق دادگاه الزام شود.