مشاوره حقوقی رایگان - آیا اوقاف حق تصرف زمین از فرد عادی را دارد

سلام من تو سنندج مرکز استان کردستان زمین اوقافی خریدم مستقیم از مالک زمین خریدم هیچ مدرک اوقافی مثل اجاره نامه یا سند نداره الان میخوام بفروشم زمینو اوقاف میگه زمین ها مال منه تو حق فروش نداری باید مالک زمین بیاد و اجاره نامه سال ها پیش که پرداخت نکرده رو بده.
مالک زمین 20 هکتار زمین داره هزینه‌ش زیاده و میگه پرداخت نمیکنم.
منم 1000 متر از اون 20 هکتار خریدم به مشاور اوقاف گفتم واسه این 1000متر من اجاره نامه صادر کنند خودم هزینه ‌شو میدم بازم میگه نمیشه زمین ها مال ماست خودمون میفروشیم .
در ضمن این زمین ها مربوط به موقوفه ........ یه سنندجه
ممنون که وقت گذاشتید.

پاسخ ها :

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
دادخواست اثبات حق و الزام به تنظیم قرارداد به دادگاه حقوقی بدهید تلفن 09173108154