مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

باسلام. درخصوص خرید جهیزیه با خانواده همسرم توافق کردیم که شیربها را نگیریم و آنها بجای شیربها جهاز را بخرند و فاکتورها به نام شوهرمه اما سیاهه جهیزیه را بطور کامل امضا کرده و دایی و عمو هامم شاهدن. حالا میخوایم جهاز رو مسترد کنیم ولی میگن ما فاکتور داریم. لطفا راهنمایی کنید من چیکار کنم همین سیاهه مدرک بحساب میاد؟ یا با فاکتور ها محکوم میشم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر چیزی را که بیان کردید مکتوب دارید به آن استناد کنید اگر مکتوب ندارید استشهادیه جمع کنید وکیل آن را امضا کنند