مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

با سلام 22سال قبل پدرم فوت نموده و مراحل انحصار وراثت انجام شده (سه نفر برادر و سه نفر خواهر هستیم) باتوجه به اینکه در تقسیم مال که همگی غیر منقول میباشد به توافق نرسیدیم یکی از خواهرانم به دادگاه شکایت و پس از مدت سه سال رفت و امد دادگاه به لحاظ غیر قابل افراز بودن املاک و عدم قبول شاکی مبنی بر مزایده و فروش رای بر بطلان خواسته را اعلام نموده که با اعتراض شاکی پرونده به دادگاه تجدید نظ
ر استان ارسال و پس از سه سال رفت امد به استان در نهایت همگی وارثین با پا در میانی افراد صالح تقسیم نامه ای نوشتیم و به دادگاه تجدید نظر استان طی یک لایحه درخواست اصلاحی تقدیم و همه وارثین در دادگاه حاضر و تقسیم نامه را تایید نمودیم و دادگاه تجدید نظر ضمن نقض رای بدوی رای بر گزارش اصلاحی قطعی صادر و به کلیه وارثین ابلاغ الکترونیکی نموده منتها اکنون که بیش از هفت ماه از صدور رای میگذرد یکی از برادرانم مجددا دبه امده و حاضر به تحویل مال برابر تقسیم نامه نیست که شاکی به دادگاه نخسین مراجعه و درخواست اجرای حکم نموده است که اجراییه ابلاغ گردیده لذا با عرض پوزش از طولانی شدن متن سوال اینجاست 1- ایا فقط اجرای احکام سهم شاکی را برابر تقسیم نامه از متصرف میگیرد و تحویل میدهد یا همه وارثین را 2- ایا به اداره ثبت اسناد در خصوص تنظیم سند اعلام میشود باتوجه به ثبتی بودن املاک 3-ایا بجز مبلغ یک ملیون ریالی که در اجراییه اعلام شده هزینه دیگری باید پرداخت کنیم ضمنا در دادخواستهای قبل شاکی در چندین مرحله تمبر باطل نموده است. با تشکر راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
علاوه بر مبلغ مندرج در اجراییه مکلف به پرداخت مبلغ دیگری نیستید .
گزارش اصلاحی در مورد همه اشخاصی که در تنظیم آن نقش داشته اند اجرا خواهد شد و نامه نگاری با اداره ثبت محل نیز بلامانع است .
موفق باشید