مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف خودرو لیزینگی

سال 93 از یک شرکت لیزینگ خودرو گرفتم 10 میلیون دادم و قسط سوم که شد شرکت پلمب شد و کلاهبردار شناخته شده بودند. پلاک هم به نام شخص دیگری هست و میگوید ماشین را با دوستش داده و معامله کرده اند هیچ مدرکی از مدارک ماشین ندارد فقط بنده کارت ماشین دارم که به نام همین شخص سوم هست. در حال حاضر استعلام گرفتم ماشین حکم توقیف دارد
الان باید چیکار کنم که بتونم تعویض پلاک کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت شرکت و آخرین مدیر عامل شرکت و شخصی که سند به نام او است مطرح نمایید و ...
تماس بگیرید