مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

باتشکر
پرونده جهیزیه ام رو اجراییه دادم15میلیون محکوم شده شوهرم اعسار داده جلسه گذاشتن شهادت شهود.. اما جهاز خریده نشون نمیده اظهارنامه جهت تمکین برام فرستاده که جهاز گرفته جای جهازم می‌دونم کجاست و کلید دارم .. اگه در جلسه اظهارنامه رو نشون بدم که خودش نوشته جهاز گرفته قبول میکنن که شوهرم نشون نده من میتونم با اجرای احکام برم جهازو توقیف بزنم بیارم؟؟! چیکار کنم ثابت کنم جهاز خریده نشون نمیده؟؟ باتشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بیشتر توضیح دهید تا کمکتان کنم یا حضوری تماس بگیرید چون متوجه نمیشم