مشاوره حقوقی رایگان - محدوده وکالت کاری

سلام وقت بخیر. من همراه دو تا عمه هام سه تا وارث اصلی یه خونه هستیم قصد فروش داشتیم که گفتن انحصار وراثت لازمه چون من و یکی از عمه هام ساکن اینجا نیستیم و کارهای انحصار طول میکشه قراره به اون یکی وارث وکالت بدیم برای کارهای انحصار وراثت
ولی ترسمون از اینکه چه نوع وکالتی بهش بدیم که فقط بتونه کارهای انحصار وراثت رو انجام بده مثلا خونه رو بدون ما نفروشه یا سهم منو که مادربزرگم بهم داده نکشه بالا
میشه یه راهنمایی کنین چه نوع وکالتی باید بهش بدیم که محدود باشه اختیاراتش؟

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

دفاتر اسناد رسمی نمونه های فرم وکالت کاری بدون حق فروش و واگذاری دارند . توجه کنید که حقوقی چون رهن یا صلح و ... در وکالت نباشد

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
باید در وکالت نوشته بشه که وکالت در انحصار وراثت و انجام امور دادگاهی در خصوص انحصار وراثت و وکبل حق فروش ندارد