مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست فسخ معامله

باسلام
دو سال پیش ساختمانم را به ارزش 160میلیون تومان طی چند فقره چک فروختم مبلغ 95م ت از چکهای داده شده پاس شد، قبل از تاریخ سررسید آخرین چک 65م با التماس خریدار سند را انتقال دادم⁦(گفت سند بنامم باشد تا وام بگیرم) بعد از انتقال سند چک65م در تاریخ مقرر وصول نشد بعد از مدتی خریدار 55م بحسابم واریز کرد.وقتی الباقی10م را خواستم امتناع نمود(گفت لوله گاز همسایه نباید از دیوار مورد معامله عبور شود) بهانه در آورد،بعد از چندین ماه بنده چکی در دستم بود به تمام مبلغ 65م برگشت زدم و با توجه شروط مندرج در مبایعه نامه(در صورت عدم وصول هر یک از چکهای داده شده معامله فسخ خواهد شد)خواهان فسخ معامله هستم. آیا با توجه به انتقال سند و اقرار بنده به دریافت 55م از چک 65م امکان فسخ وجود دارد یا فقط تاخیر تادیه 10م به بنده پرداخت خواهدشد.ضمنا چک ر افقط برگشت زده ام از دادگاه اقدام نکرده ام. خواهان راهنمایی عزیزان هستم .باتشکر

پاسخ ها :

هادی حسین نژاد بائی

هادی حسین نژاد بائی :

سلام
با توجه به دریافت بخشی از مبلغ چک و متعاقب آن تنظیم سند به خریدار ، شما مستحق مبلغ 10 میلیون و تاخیر در تادیه هستید .

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام با مطرح کردن دعوی حقوقی مبنی برفسخ به نتیجه مطلوب می رسید

نعمت نعمتی

نعمت نعمتی :

دریافت قسمتی ازمبلغ چک برگشت شده به منزله عدول ازحق فسخ تلقی میشه وامکان فسخ منتفی است برای راهنمایی دقیق تر لطفا حضوری باهمکاران مشاوره فرمایین تا با روئت مدارک تمام جوانب رادرنظر بگیرند

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود،اگر اقرار کردین به گرفتن که هیچ، ضمن اینکه وجود لاشه ی چک در ید شما دلیل بر مدیون بودن طرف هست

صادق محمدي فارساني

صادق محمدي فارساني :

س امکان فسخ وجود ندارد چون شما همان زمان چک حق فسخ داشته اید و اقدام نکرده اید اکنون فقط حق مطالبه تتمه ثمن بعلاوه خسارت تاخیر در تادیه را دارید