مشاوره حقوقی رایگان - تهمت دزدی

چند نفر به بنده تهمت دزدی زدن و بنده هم شکایت متقابل کردم که تهمت افترا بابت دزدی زدش میخواستم بدون الان که تو شعبه اون اقایون که از بنده شکایت کردن ادعای دزدیشون رد شده و قاضی صراحتن اعلام کرد هیچ مدرکی ندارن ... توی شعبه خودم که سمت دیگه هستش اونا نتونن بایت شکایت من تهمت افترا دزدی اثبات بکنن چی میشود؟؟؟

پاسخ ها :

آسیه سردار

آسیه سردار :

استان :

شما می توانید بااستناد به حکمی که برائت شمارا اثبات می کند در شکایتی که برعلیه مفتریان انجام دادید حکم محکومیشان رابگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شکایت کردن افترا توسط شما در دادگاه ثابت نمی شود . چون طبق قانون اساسی دادخواهی و اقامه دعوا حق هر شخص می باشد