مشاوره حقوقی رایگان - سکه معوقه مهریه

سلام. بنده خانم 37 ساله ای هستم که با مردی 2 سال کوچکتر از خودم ازدواج کردم. بعد از 4 سال که از زندگی مشترک ما گذشت برای کار کردن به بندر رفت و من رو پیش مادرم در مشهد گذاشت. بعد از دو سال که فقط تلفنی در ارتباط بودیم با خبر شدم غیابی من رو طلاق داده است و هیچ سکه ای هم به عنوان مهریه من پرداخت نکرده است. الان 9 سال هست که هر دو ماه یک دادخواست میدهد و مهریه رو به هر 8 ماه یک عدد سکه تغییر داده است. انگار قاضی اصلا صدای من رو نمیخواهد بشنود.
بدون اجازه من قبلا طلاق با دختری دوست بود و الان عقد کرده است و هیچی از سکه های عقب افتاده من رو نداده است. در ضمن از 114 تا سکه 57 تا رو قاضی ثبت کرده که به من میرسد. الان چی کار کنم؟ یک راهنمایی میخواهم که نتواند از پرداخت سکه فرار کند؟

پاسخ ها :

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

اگر پرداخت نکرده دستور جلب رو بگیرید