مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو بابت مهریه

با سلام و احترام.
من مهریه ام رو فقط از اداره ثبت اجرا گذاشتم و خودروی اچ سی کراس همسرم رو توقیف سندی و فیزیکی کردم و ماشین رو مخفی کردند.
ضمن این که همسرم کارمند سازمان زندان های تهران هستند و ماشین هم ماشین ارزان قیمتی نیست.
الان همسرم به دادگاه دادخواست توقیف عملیات اجرایی، دستور موقت و رفع اثر از اموال توقیفی منقول دادند و گفتند که فقط همین ماشین رو دارند و گفتند چون از حقوق من بابت مهریه کسر میشود از این ماه و نفقه هم پرداخت میکنم و مسکن و اسباب تهیه میکنم، به خاطر شرایط اقتصادی سخت جامعه در تاکسی اینترنتی هم کار ميکنم و خودرو وسیله کار من هست و همچنین گفتند که اچ سی کراس خودروی لوکس نیست و سطح 4 رده بندی وزارت صنعت و معدن و تجارت و هم رده 206 و سمند هست.
با توجه به این‌ موارد میگویند که جزء مستثنیات حساب میشود و خواستار شدند که خودرو رفع توقیف بشود و چون برای امرار معاش استفاده میکنند و در عسر و حرج هستند.
با توجه به این که کارمند هستند و ماشین هم ارزان قیمت نیست و در قانون جدید هم چند سال هست ماشین جزء مستثنیات دین نیست ممکن هست قاضی حکم رفع توقیف بدهد؟
من باید چی کار کنم؟ برای دستور موقت باید مبلغی رو به عنوان ودیعه نزد دولت بگذارند اگر آزاد شود؟
ممنونم از شما.

پاسخ ها :

محمود  عابدي

محمود عابدي :

باید بتونید در دادگاه ثابت کنید که از وقتی اقدام به مطالبه مهریه نموده ام برای عدم توقیف آن ویا رفع توقیف اقدام به اشتغال با ماشین کرده اند ،ضمن اینکه شغل اولشان چیز دیگری است،یا شکایت کیفری فرار از پرداخت انجام بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر اتومبیل جز مستثنیات محسوب نمی شود مگر احراز شود که وسیله امرار معاش است
و برای صدور دستور موقت ، خواهان باید ابتدا برای جبران خسارت احتمالی ، تامین مناسب به صندوق دادگاه بپردازد