مشاوره حقوقی رایگان - آیا خودروی شکایت داشته بابت مهریه، قولنامه ای فروخته شود و سند انتقال نشده باشد جرم است

سلام
اگر بنده خودروام را که بابت مهریه شکایت داشته و خانمم به پارکینگ انتقال نداده، و بنده هیچ اطلاعی از شکایتش نداشته باشم و خودرو را در زمان شکایت، بصورت قولنامه ای بفروش برسانم و سند هم نزده باشم، ( قانونا دیگه سند انتقال داده نمیشود) و الان طرف معامله از بنده بابت خودروی شکایتی و توقیفی پول خودرو را که بنده داده شکایت کرده و درخواست پولش را کرده ولی بنده پولی نداشته باشم که بهش پرداخت کنم، دادگاه محترم چه حکمی را برای بنده صادر میکند؟ آیا فروش خودرو توسط بنده که اطلاعی از شکایت خانمم بابت مهریه نداشتم، فروش مال غیر میباشد و یا خیر؟ و اگر خواستم پول طرف را برگردانم، به همان قیمت که قولنامه کردم برگردانم و یا به نرخ روز؟
از این که سوالاتم زیاد شد معذرت میخوام، باتشکر از راهنمایی شما...

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام عمل شما فرار از ادای دین است

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

پول طرف را به نرخ روز بايد برگردانيد با اينحال براي مشاوره بهتر تماس بگيريد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما به جرم فرار از دین محکوم میشوید و باید قیمت ماشین را به نرخ روز پس دهیدوخسارات اون آقا رو هم پرداخت کنید .