مشاوره حقوقی رایگان - حق مالکیت بر زمین

با درود. پدر من چندین سال پیش باغ خود را به ما فرزندان خود بخشید و سند زد. از آن روز تاکنون زارعانی که سنتی و بدون هیچ مدرکی آن جا کار میکردند، حتی یک ریال از پول محصول را به ما نداده اند. الان که درخواست خلع ید داده ایم و دادگاه مبلغی به عنوان حق زارع تعیین کرده که باید به صندوق دادگستری بپردازیم. چگونه میتوانیم حق خود را از زارعان بگیریم؟ چون اگر این پول را به دادگستری بدهیم و آن ها هم پول ما را ندهند، چی کار میتوانیم بکنیم؟ سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما نیز باید به طرفیت زارعان دادخواست حقوقی بدهید و حق خود را مطالبه کنید .
موفق باشید