مشاوره حقوقی رایگان - حق مالکیت بر زمین

سلام. من یک زمین کشاورزی دارم که بالای 80 سال در آن کشت میکنم. این زمین را من به صورت زبانی عوض کرده ام و حالا میخواهم در آن خانه ای بسازم ولی الان مدعی پیدا شده که میگوید این ملک مال من است ولی این ملک را ما با زمین دیگری عوض کرده ایم ولی چیزی برای اثبات نداریم. آیا میتوانم برای زمینی که 80 سال در آن کشت کردم حق مالکیت بخواهم؟ لطفا کمکم کنید.

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

ساختن خانه در ملک زراعی برخلاف مقرراته و ممکنه مراجع ذیصلاح تخریب کنند.برای مورد بعدی حضوری به وکیل مراجعه کنید.باید جزییات بیشتری بررسی بشه