مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی سند

با سلام. بنده یک واحد آپارتمان از ساختمان های بنیاد مسکن را در سال 1393 (در شهرستان ساوه) خریداری نمودم و از مالک اصلی وکالت دارم. پس از تسویه تمامی اقساط بانک در سال 93 جهت اخذ سند اقدام نموده ام که بنیاد مسکن پس از گذشت این مدت بیان میدارد سند واحد اینجانب مفقود شده است و اقدامی انجام نداده است و میگوید که باید از طریق اداره ثبت اسناد المثنی آن اخذ شود و انجام امورات آن را به بنده واگذار نموده و هیچ مسئولیتی را در این مورد قبول نمی نماید و حتی اقدامی جهت صدور المثنی سند نیز انجام نمی دهد.
بنده میتوانم در مراجع قضایی و دادسرا از بنیاد مسکن شکایت کنم و آیا نتیجه ای میگیرم؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

در دیوان عدالت اداری میتونین طرح دعوی کنین چون برعلیه نهاد دولتی است شکایت مربوطه پس در صلاحیت دیوان عدالت اداری است