مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی کیفری

با سلام و عرض ادب. اگر ملکی به دو نفر فروخته شود و دادگاه حقوقی قولنامه ی یکی از خریداران رو ابطال بکند اما متعاقبا دادگاه کیفری حکم به حبس و رد عین مال به نفع کسی که قولنامه اش ابطال شده میدهد. آیا شخص میتواند اعاده دادرسی با حکم کیفری مبنی بر رد عین مال و دادنامه حقوقی نقض میشود؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
خیر ، میتواند به استناد رای حقوقی درخواست اعاده دادرسی کند اما جهاتی برای نقض رای حقوقی وجود ندارد .
موفق باشید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله چون صدور حکم در دادگاه کیفری برای دادگاه حقوقی لازم اتباع است میتونین اعاده دادرسی کنین طبق ماده 474 ق ا دک