مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارائه فاکتور توسط مدیر ساختمان

با درود.
بنده ساکن آپارتمان 12 واحدی هستم و حدود 4 سال میشود که مدیر آپارتمان یک شخص هست و تا الان هیچ گونه فاکتور و رسیدی در تابلوی اعلانات نزده است.
چند بار تذکر دادیم ولی اصلا اعتنایی نکرده است. چند مرتبه برای دریافت وجه جهت تعمیر و غیره با هم بحث کردیم که فاکتور ارائه بدهد ولی هر بار سر باز زده و با فرستادن اهالی بنده را راضی کرده که وجه را پرداخت کنم تا این آخرین بار که برای تعمیرات ایزوگام و فاضلاب که وجه را پرداخت نکردم و درخواست فاکتورهای قبلی و مانده داخل صندوق را کردم ولی با پاسخ که بنده وظیفه ارائه فاکتور را ندارم و هر مبلغی که گفتم باید پرداخت بشود، مواجه شدم. بنده هم پرداخت نکردم و از من شکایت کرده و 3 برابر مبلغ را برای من زدند که پرداخت کنم و جلوی حساب من هم بستند. لطفا راهنمایی کنید باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شما باید با ساکنین ساختمان جلسه بزارین در صورت عدم رضایت ایشون رو تغییر بدین ولیکن برای اینکه سه برابر محکوم شدین به دادگاه رجوع کنین و نزد قاضی بگین که بدون فاکتور هزینه میگیرن