مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین روستایی از بنیاد مسکن

سلام. من میخواهم یک زمین روستایی از بنیاد مسکن بخرم ولی مراجعه کردم و گفتند که به من تعلق نمیگیرد. من مستاجر هستم، زن و دو تا بچه دارم و هیچ زمین یا خونه ای هم به نام من نیست. میخواستم بدونم به من تعلق می گیرد یا نه؟ من از استان قزوین شهرستان ... روستای ... هستم.

پاسخ ها :

سيده سميرا  موسوي

سرکار خانم سيده سميرا موسوي :

سلام مخاطب محترم. طی نامه ای از ریاست بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان خود تقاضا نمایید که دلایل عدم واگذاری زمین به شما را کتباً به حضرتعالی اعلام نمایند. اگر دلایل بنیاد موجه و قانونی نبود به بنیاد مسکن استان مراجعه و با پیوست نمودن نسخه ای از نامه بنیاد شهرستان از ریاست کل بخواهید که مساعدت لازمه را با درخواست شما با توجه به شرایط حضرتعالی معمول دارند. به طور کلی با پیگیری های مستمر و مراجعه به خود بنیاد مسکن شهرستان و استان و در صورت عدم پاسخ به فرمانداری و استانداری استان خویش انشاءالله به نتیجه خواهید رسید. موفق و پیروز باشید.