مشاوره حقوقی رایگان - وکالت برداشت از حساب

سلام. من چند سال پیش 4 میلیون سپرده در بانک گذاشتم. الان اگر به پدرم وکالت بدهم میتواند برود و پول بگیرد؟ فقط اون بانکی که پول گذاشتم در یک استان دیگر هست و من هم استان دیگر هستم. این جا به پدرم وکالت بدهم میتواند برود و پول را بگیرد؟ به او میدهند؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام ذ.
بله درصورتیکه اختیار برداشت وجه از حساب را در وکالتنامه تفویضی داشته باشند میتوانند اینکار را در هر بانکی در سراسر کشور انجام دهند .
موفق باشید