مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب بدون اجازه توسط بانک

سلام وقتتون بخیر

من وام پنجاه ملیون از شعبه ای از بانک ... درخواست دادم .. رفتم بانک امضا کردم و بعد ده دقیقه وام واریز شد به حسابم و بعد از نیم ساعت پیامک برداشت پول پنجاه میلیون برام اومد .. رفتم بانک معاون بانک با صدای اروم گفت که من ده روز دیگه پولو میریزم به حسابتون .. درصورتی که به من گفت مشگلی توی پروندت بوده .. اگه مشگل بوده چرا پول رو به حساب شخصی دیگر واریز شده رفتم بانک مرکزی پرینت گرفتم که پول به حساب شخصی دیگر واریز شده و به حساب بانک مرکزی نرفته و بدون اجازه من این کارو کرده ..اآیا کارمند بانک میتونه بدون اجازه من پول رو از حساب خارج کنه و لطف کنین کامل بگین که چگونه پیگیر این کار این مورد بشم ممنون میشم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر نمیتواند حتما از طریق بازرسی بانک پیگیری کنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

از طریق بازرسی بانک پیگیری کنید. به هیچ وجه اجازه این موضوع را نداشته است.

دکتر علی ملحانی

جناب آقای دکتر علی ملحانی :

با سلام. به بازرسی بانک مربوطه مراجعه و طرح مبحث کنید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود از طریق امور حقوقی و همچنین بازرسی وحراست پیگیری کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

خیر چنین حقی را ندارد با عنوان سرقت می توانید از وی شکایت نمایید