مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست خسارت افت قیمت خودرو در تصادف

سلام. بنده با خودرو سمند با پژو 405 تصادف کرده و با صورتجلسه افسر مقصر شناخته شدم. بنده ساکن تهران و طرف مقابل صادره از خرم آباد و ساکن کرج است و از بنده 30 میلیون تقاضا کرد و بنده مدارک را جهت استفاده از بیمه در اختیار وی قرار دادم. تصادف هم در شهر بروجرد اتفاق افتاده است و بنابر پیامکی مطلع شدم که شکایتی علیه بنده در شورای حل اختلاف طرح نموده است.
حال آیا مرجع مذکور صلاحیت رسیدگی به این دعوا (خسارت افت قیمت خودرو) را دارد؟ بنده باید به خرم آباد مراجعه کنم؟
در اصل خسارت افت قیمت در حدود 6 الی 8 میلیون است.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
بله به استناد ماده یک قانون مسؤولیت مدنی میتوانند درخواست خسارت ناشی از افت قیمت کنند و هم مراجع قضایی محل تصادف و هم محل اقامت شما صالح به رسیدگی هستند .
موفق باشید