مشاوره حقوقی رایگان - جواز ساخت و گرفتن برق

با سلام ما يك قطعه زمين ١٥٠٠ متري دقيقا پشت شهرداري در شهرستان ابسرد خريداري كرديم ولي برق و گاز ندارد ، اب هم منبع است كه بايد حتما برق باشد تا از منبع بشه استفاده كرد، به اداره برق مراجعه كرديم گفتن بايد برين جهاد كشاورزي جواز ساخت بگيرين به انجا مراجعه كرديم گفتن زمين كشاورزي است و به انجا جواز ساخت تعلق نميگيره در صورتي كه در نوع كاربري در سند باغ قيد شده ، الان ما از كمترين حق يعني داشتن برق و اب هم محروم هستيم در صورتي كه تمام اطراف باغ ما ساخته و قابل استفاده هستند، استدعا دارم راهنمايي بفرماييد كه ما بايد چكار كنيم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.انجا برای باغداری تعریف شده است نه سکونت و اینکه در صورتی که تمامی اهالی مجوز گرفته اند شما نیز باید شرایط قانونی را داشته باشید.