مشاوره حقوقی رایگان - دریافت جواز ساخت زمین روستایی

بنده زمینی به مساحت 530 متر با سند ششدانگ تک برگ خریداری نمودم. اطراف زمین بنده کاملا ساخته شده است، 110 متر از زمین داخل بافت و طرح هادی میباشد. و از زمان طرح هادی روستا هم حدود 11 سال گذشته است. متاسفانه بنیاد مخالف احداث بنا میباشد
ایا میتوانم از طریق دیوان اقدام به شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به بنیاد مسکن مراجعه نمایید و درخواست تغییر کاربری را مطرح نمایید تا در صورت موافقت بنیاد ، زمین در طرح هادی قرار بگیرد و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله از طریق بنیاد مسکن درخواست تغییر کاربری زمین مذبور را نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
از طریق بنیاد مسکن پیگیری کنید ، در صورت عدم نتیجه به دیوان عدالت اداری ثبت شکایت کنید .

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام می توانید ابطال طرح را از دیوان درخواست کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بله
از طریق بنیاد مسکن درخواست تغییر کاربری زمین مزبور را پیگیری نمایید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دیوان پیگیری نمایید