مشاوره حقوقی رایگان - خروج همسر به همراه فرزندانم بدون اطلاع من

سلام خسته نباشید
همسر بنده در مورخ 99/12/28 بدون اطلاع من به همراه فرزندانم با اجازه خروج خودم بصورت قانونی از کشور خارج شده اند و از اعتماد من نسبت به خودشان سوءاستفاده کرده‌اند و تابه امروز هیچ تماس و ارتباطی با من ندارد و با برادرش در ارتباط است و گفته در استانبول ترکیه پیش یک خانواده ترک مسلمان و بدنبال کار و اجاره خونه و برای آینده بچه‌ها رفته و قصد برگشت ندارد و به شوهرم بگین دنبالم نگرده دیگه برنمی‌گردم واقعا موندم چه کنم حتی پاسپورت من با خودش برده در ضمن من زن و بچه هم رو دوست دارم و هدفم فقط کنارشون باشم چیکار باید کنم نزدیک 20روزه ازشون بی خبرم حتی با خودش و بچه هام تماس تلفنی هم نداشتم این حق رو داره که از تماس با فرزندانم ممانعت کنه؟
پسرانم شش ونیم و دو ونیم ساله هستند.

پاسخ ها :

مژگان مجاوری

مژگان مجاوری :

استان :

خیر اجازه ممانعت از تماس با دیدار با فرزندان ندارند
نیازمند طرح چند فقره دعوای حقوقی هستید که درصورت بازگشت احتمالی ایشون در مرز کشور
اعمال شود