مشاوره حقوقی رایگان - رسیدن ارث از پدربزرگ

با سلام بنده پدربزرگم تازگیا فوت کرده پدرمم قبل پدربزرگم فوت کرده بود پس از پدربزرگم ارث نمی رسید به من پدربزرگم جانباز بودن و گاهی اوقات کلا همه چی یادشون میرفت پدربزرگم یه ملک رو خواست قبل از فوتش بزنه به نام من ما تو همون ملک سکونت داشتیم ولی به نام پدربزرگ بود پدربزرگم چون سواد نداشت به من گفت پشت اجاره نامه همون ملک یه متنی رو بنویسم که بعد اون ملک به من برسه یه قولنامه هم تنظیم کردیم اما پولی رد و بدل نشد پدربزرگم هم قولنامه و هم پشت اجاره نامه ای که پشتش اون وصیت نامه رو تنظیم کرده بودیم انگشت زد اما به دلیل اینکه ایشون حافظه خوبی نداشته بودن یه وصیت دیگه دارن که اون ملک رو به سه تا نوه هاش بخشیده میخواستم بدونم من که قولنامه واگذاری اما بدون پول و وصیت نامه‌پشت اجاره نامه دارم اون ملک به من می رسه یا به نوه های دیگه اش

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام
وصیت نامه تا یک سوم اموال متوفی قابلیت اجرایی دارد و مازاد آن بدون تنفیذ سایر ورثه قابل اجرا نمیباشد .
اگر دو وصیت در زمانهای مختلف کرده باشند ،ملاک ، آخرین وصیت ایشان است .
موفق باشید