مشاوره حقوقی رایگان - خانه

باسلام خدمت وکلا
بنده هشت ماه پیش سه دونگ از شش دونگ خانه مسکونی پدر بزرگم رو خریدم و بجای پول ملک یک تعهد در دفتر اسناد رسمی به پدربزرگم دادم که تا زمان زنده بودن خودش و مادربزرگم از انها نگهداری کنم مثل یک پرستار همچنین در مبایعه نامه قید شد که پول نقدا پرداخت شده و پدر بزرگم اون پول رو به بنده برگردانده بابت حقوق پرستاریم یک اقرارنامه هم در دفتر اسناد رسمی به بنده داده سند ملک هم به نام بنده انتقال داده سه تا از بچهایش هم‌ به عنوان شاهد امضا کردن حال سوال من اینه که اگر بعد از مرگ پدر بزرگ و مادر بزرگم بچه هاش شکایت کنن که پولی به پدرم نداده خانه رو از من پس میگیرن یا نه خیلی ممنونم که راهنمایی کنید بنده رو

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، بهتر است در قالب عقد صلح انجام گیرد والا، چون بواقع، بیعی انجام نشده، بعدها، مشکل ساز میگردد،

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر قرارداد شما قانونی است و کسی نمی تواند معترض شما بشود