مشاوره حقوقی رایگان - مدرک برای رتبه بندی

سلام
من سالهای قبل مدرکم برای رتبه بندی در دو تا شرکت استفاده شده است که در حال حاضر اسم من از این شرکتها درامده و شخص دیگری جایگزین من شده است اما در سامانه مالیاتی بابت این شرکتها پرونده دارم که هیچ بدهی ای ندارد ایا این موضوع مشکل ساز خواهد بود؟ و چگونه میتونم اسمم رو از سامانه مالیات از این شرکتها خارج کنم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله به سازمان ثبت شرکت ها و اداره مالیات مراجعه نمایید و. درخواست حذف نام خود را نمایید تا...