مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مدرک بدون پرداخت هزینه

با سلام . من تو یه شرکت مشغول به کار هستم . سال اول مدرکم رو شرکت با قبول پرداخت هزینه برای رتبه بندی گرفت و در دفتر اسناد رسمی ثبت کردم . بعد از پایان دو سال به بهانه اینکه من دارم به شما حقوق میدم دیگه مبلغی بابت مدرکم به من پرداخت نکرد. می خواستم ببینم آیا این مطلب درسته یا من میتونم از ایشون بابت عدم پرداخت شکایت کنم ؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال شما حقوقی نیست موضوع بستگی به قرارداد فیمابین دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی قرارداد و مدارک دارد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

محتملا شما باید منتظر عواقب بعدی ان از جمله مالیات و بیمه و غیرو شرکت باشید مع الوصف باید اسنادرا دید

ابوالفضل نظامی

ابوالفضل نظامی :

با سلام پاسخ به این سوال نیازمند برسی قرارداد فی مابین می باشد

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

بستگی به نوع قرارداد شما با آن شرکت دارد بر اساس قرارداد و با مدرک تحصیلی مندرج در قرارداد مستحق حقوق و مزایای آن هستید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بسته به مفاد قرارداد تنظیمی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام این موضوع توافقی است و شما باید از ابتدا قرارداد تنظیم میکردید
مواظب باشید مسئولیت پرداخت تمام بدهی های شرکت و مالیات و. ... بر عهده شما میباشد البته اگر اسم شما جز
هیات مدیره شرکت ثبت شده باشد