مشاوره حقوقی رایگان - انتقال وام

با سلام
ملکی که روی آن وام بوده را فروختم و از خریدار یک فقط چک ضمانت گرفتم برای اینکه ظرف مدت یک ماه بعد از تحویل ملک کارهای انتقال وام و تغییر ضامن را انجام دهد ولی هم اکنون بعد از گذشت چندماه خریدار اقدام به انتقال وام به نام خود و تغییر دادن ضامن نکرده
آیا من میتوانم دادخواستی بدهم که بیاید وام را به نام خود انتقال دهد و ضامن را عوض کند؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر در قرارداد متعهد به این کار شده است می توانید الزام به انجام تعهد بخواهید