مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام. من سه ماه پیش در جاده ای در حال رانندگی بودم و یک سرنشین هم داشتم که چپ کردمو واژگون شدم. هم خودم و هم سرنشینم صدمه دیدیم. و الان پرونده تشکیل داده ایم و پزشکی قانونی هم رفتیم. بیمه من میهن بوده و در سال 97 بیمه شده. بیمه به نام خودم هست. در تصادف مقصر شناخته شدم. آیا بیمه به من تعلق میگیره یا نه؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر بیمه درمورد اشخاص ثالث است
شما شخص ثالث نیستید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سرنشین شخص ثالث است وبیمه به سرنشین تعلق میگیرد

صلاح الدین عالمی

جناب آقای صلاح الدین عالمی :

سلام خیر بیمه همانطور که از نامش پیداست بیمه شخص ثالث میباشد و خود شما را شامل نمی‌شود مگر آنکه خودتان بیمه جداگانه به بیمه فردی و راننده میباشد نیز باشید