مشاوره حقوقی رایگان - اداي توضيح ، دفاع از اتهام انتسابي

با سلام
در آذر ماه 1399 بابت علی الحساب حقوق و مزایا چکی که شرکت داده و قانونی و بودن هیچ گونه خیانتی که اذعان داشته اند نقد و مورد استفاده شده است و مابقی طلبم را در اداره کار شکایت کرده ام حال شرکت ادعای خیانت در امانت کرده است و پس از شکایت ابلاغ زیر برایم بصورت الکترونیکی ارسال شده است.
* حسب شکایت شرکت شرکت توسعه ... علیه شما دال بر خیانت در امانت یک فقره چک در وقت تعیین شده جهت اداي توضيح و دفاع از اتهام انتسابي در این شعبه حضور یابید. نتیجه عدم عدم حضور جلب می باشد . تحصيل مال از طريق نامشروع يا سوء استفاده و تقلب از امتيازات و خيانت در امانت با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه به شما ابلاغ مي گردد ظرف مهلت مقرر اقدام ،در غير اينصورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد.*
خواهشمند م راهنمایی فرمایید که چه پاسخی باید بدهم هیچ مدرکی بجز چک که همه چیز آن قانونی در وجه اینجانب صادر و توسط بانک ذی صلاح با ارائه کارت ملی تایید و پرداخت شده است ادعای خیانت در امانت شده است
باید چه کار کنم یا چه پاسخی به بازپرس پرونده بدهم
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

حتما در وقت مقرر در جلسه دادگاه شرکت نمایید و ادله و مدارک خود را ارائه بدهید و لایحه دفاعیه تنظیم و به دادگاه بدهید