مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام
برای بنده 11 میلیون نفقه بریدن و در حال حاضر بیکار هستم و دارای پدر بازنشسته با حقوق یک میلیون و پانصد هستم. و بنده تقاضای اعسار کرده ام. سوال بنده این است با این وضع دادگاه چه حکمی میدهد؟و دادگاه برای من ماهی چقدر برای قسط نفقه محکوم میکند؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
شما باید تقاصای تعدیل و یا به حکم صادره اعتراض بزنید و شرایط درامد و دارایی خود را بازگو کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باتوجه به حقوقدان کارشناس تعیین می کند چقدر باید بپردازید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. اقساط بسته به شرایط شما و به تشخیص قاضی محترم دادگاه تعیین می شود.