مشاوره حقوقی رایگان - دیوارکشی ملک

درود بر شما.
یک قطغه زمین واقع در طرح هادی روستا دارم که 17 سال پیش با رعایت حدود تعیین شده از سوی شورای وقت دیوار کشی شده است. اخیرا برای دریافت مجوز ساخت اقدام کرده ام ولی کارشناس بنیاد مسکن پس از بازدید زمین با توجه به مرمت بخشی از دیوار مشرف به کوچه در سال های اخیر پرونده را با عنوان ساخت غیر مجاز به بخشداری ارجاع داده است. پس از پیگیری و توجیه و تفهیم کارشناس به قدیمی بودن دیوار راضی شد نقشه gps با هزینه شخصی من تهیه و برای تایید نهایی به رویت وی برسد. آیا روال کار کارشناس قانونی بوده؟ همچنین در صورت این که ایشان احتمالا دوباره ایرادی نظیر لزوم عقب نشینی بگیرد چه باید کرد؟ با توجه به این که دیوار با تایید شورا و دهیار و رعایت 8 متر کوچه در 17 سال پیش ساخته شده است.
بسیار سپاسگزارم

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

باید موضوع را با طرح دعوای حقوقی در دادگاه پیگیری کرد البته بهتره با مشورت وکلای همکار اقدام کنید تا نتیجه مطلوب را کسب کنید