مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام من بعد از ازدواجم پیش دکتر زنان رفتم و به من گفت نوع پرده بکارت شما ارتجاعی حلقوی هست من الان دارم از همسرم جدا میشم خواستم بدون که با این وضعیت من که با همسرم رابطه کامل داشتم و با این نوع پرده بکارت آیا مهریه کامل به من میرسه یا من دختر محسوب میشم
ضمنا من بعداز حدود یک ماه زندگی با این اقا دچار اختلاف شدم

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

سلام خیر شما به دادگاه اعلام میکنید که رابطه زناشویی داشتید اگر همسر شما قبول نکرد دادگاه شما را به پزشکی قانونی معرفی و ایجاد رابطه جنسی در پزشکی قانونی مشخص میگردد