مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
با توجه به اینکه خانم بنده مهریه خود را بخشیده و نوشته دیگر هیچگونه حق و حقوقی نسبت به اینحانب ندارد و الان درخواست مهریه داده لطفا راهنمایی کنید آیا با نوشته دستی میتوانم از دادن مهریه معاف شوم با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" خیر . چونکه سند عادی قابلیت تردید و انکار دارد مگر مدلول آن مورد اثبات واقع گردد و یا به موجب اقرار زوجه در مرجع قضایی صالح و امضاء صورتجلسه با بذل نامه رسمی (هبه نامه رسمی بدون حق رجوع به مال موهوبه یا مابذل) یا اقرار نامه رسمی و یا گزارش اصلاحی مرجع قضایی.

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی بستگی به محتوی و مفاد نوشته و سند مزبور دارد تا ببینیم آیا بمنزله ابراء ذمه شما بود یا نه و یا بذل بوده و رجوع را از خود سلب کرده است یا نه؟ از آن گذشته با توجه به اینکه سند عادی بود قابل انکار و تردید بوده لذا ابتدائاً باید اصالت آن سند در مراجع قانونی به اثبات برسد و سپس نسبت به محتوای آن مطابق قسمت اول عرایض اینجانب اقدام شود .

اكبر زارع

جناب آقای اكبر زارع:

با سلام
باتوجه به اینکه ممکن است این نوشته از سوی همسرتان مورد تردید وانکار قرار گیرد لذا ابتدا باید اصالت سند در دادگاه ثابت گردد در غیر اینصورت در دادگاه به آن ترتیب اثر داده نمیشود وبذل وابرا ذمه زوجه فقط باید از طریق دفاتر اسناد رسمی یا اقرار زوجه در دادگاه انجام گیرد

یک وکیل

با سلام باید ببینید بذل کرده یا کلا ذمه شما را بری نموده است اگر ابرا از دین بوده باشد بله دیگر اقدامی لازم نیست

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
پاسخهای سرکار خانم جرجانی و جناب اقای باقری در اینخصوص کامل و جامع میباشد

یک وکیل

بنده با همکار گرامی خانم جرجانی هم نظر هستم

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
اگر زن سندی (نوشته ای) به زوج داده باشد و اقرار به دریافت مهریه کرده باشد کار بسیار دشوار است زیرا ادعای بعدی زن انکار بعد از اقرار محسوب می شود که در محاکم مسموع نیست مثلا دیده شده است که زوجین به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کرده اند وبرای بخشیدن مهریه زن سند اقرار نامه مهریه را امضاء کرده است در این حالت مهریه دریافت شده محسوب او می شود و ادعای بعدی نگرفتن مهریه پذیرفته نمی شود مگر این که زن ثابت کند که اقرار او فاسد یا مبنی بر اشتباه و غلط بوده است. (ماده 1277 قانون مدنی)

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
می‌توان دفاع کرد
البته اگر ابرا نکرده است امکان مطالبه وجود دارد

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

سلام ، باید محتوای نوشته بررسی گردد.