مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

من21 ساله هستم یکسال پیش کار اشتباه دزدی انجام دادم که برایم پرونده تشکیل شد ولی شاکی فورا رضایت داد و همه چی تمام شد و هیچ جرم کیفری یا مجازاتی برایم صادر نشد ولی همه چیز بر علیه من تمام شد و دادگاه هم نرفتم میخواستم بدانم پرونده برای من باقی مانده است و دوسال بعد مدرک لیسانسم را میگیرم و اگر در جایی استخدام شوم سوء سابقه پیشینه کیفری محسوب میشود درمورد ازدواجم معلوم میشود.

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

سلام چنانچه رایی مبنی برمحکومیت شماصادرنشده سو پیشینه کیفری ندارید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

سرقت چون علاوه بر جنبه خصوصی جنبه عمومی هم دارد بارضایت شاکی خصوصی پرونده بسته نمیشود و دادگاه برای شما رای صادر کردند یا پرونده بسته شده جواب بدهید تا راهنماییتان کنم