مشاوره حقوقی رایگان - امضا

سلام. من چندین سال مریضی اعصاب دارم بعد از فوت پدرم خانوادام خواستن خونه رو به اسم مادرم بزن ولی من نخواستم
خانواده من از مریضی من سواستفاده کردن چون وقتی قرصام رو میخورم طوری میکنه منو که هرکس هرچی بخواد میدن خانواده ام منتظر این فرصت شدن منو ثبت بردن و منو ثبت دید تایید کرد و چند کلمه دفتر چیزی نوشتم و گفتن انگشت بزن و امضا کن و گفتن امضا نکنی نمیشه یادت نره اون لحظه کمی حواسم کمی اومد جاش ولی نگفتم داخل کمی شلوغ بود من گذاشتم رفتم وقتی اومدن خونه گفتن تموم شد بعد فهمیدم به جای من امضا زدن حالا اونا مریضی منو اطلاع‌ نداده بودن و هم امضای دیگه زدن دادگاه چه حکمی میده شکایت کنم. تشکر

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود.
اگر موضوعی که مطرح کردید به همان صورت اتفاق افتاده و شما امضا نکردید جعل محسوب می شود . حالا یا جعل مادی یا جعل مفادی و کلیه اسناد رسمی باید ابطال شود.

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

در صورت ارجاع به کارشناسی وتایید جعل امضا سند ابطال میگردد