مشاوره حقوقی رایگان - جزای نقدی بدل از شلاق تعزیری

با عرض سلام و ادب بنده به ناحق به جرایم قدرت نمایی ضرب و جرح عمدی و توهین به 15ماه یک روز حبس تعزیری 7ماه 16 روز حکم تعزیری 74 ضربه شلاق 1/5 درصد دیه هرچه تلاش کردم نتونستم بیگناهیم ثابت کنم الان 70 روز در حبس هستم جوان 25 ساله بیکار ناراحتی قلبی هم دارم پزشک قانونی شلاق برام رد کرده دادگاه تجدید نظر اونا به 8میلیون تومان تبدیل کرده من که تو حبسم اینا چکار کنم ایا باز 8میلیون به حبس تبدیل میکنن چند ماه میشد ؟ مگر یک روز 3تا شلاق نمیشود طبق ماده 27 روزی 100 هزار حالا 8میلیون تبدیل به حبس میکنن یا 74 شلاق به حبس تبدیل میکنن چکار کنم لطفا کمکم کنید تو این پرونده سلسله وارد سفارش شده بود از بازرسی تا تجدید نظر

پاسخ ها :

مجيد  ديانتي نسب

مجيد ديانتي نسب :

استان :

با سلام.اگر داخل زندان هستید از قاضی زندان یا قاضی اجرای احکام کیفری تقاضای تخفیف مجازات نمایید که در این صورت قاضی می تواند اعمال کند.تبدیل مجازات غیر ممکن است