مشاوره حقوقی رایگان - اشغال غیر مجاز قبر پیش خرید

سلام پس از فوت پدرم در ده روز گذشته و علیرغم خریداری قبر از سالها پیش در هنگام دفن متوجه شدیم که از قبل در قبر ّپیش خرید او که در منطقه خوب آرامگاه بوده فردی بخاک سپرده شده و او را در منطقه دورتری که از نظر قیمت بمراتب ارزانتر است دفن کردند و تحت این عنوان که پلاک شما در این منطقه است!!!
این در حالی است که پدرم در زمان حیات بارها پلاک قبر و منطقه آنرا بما نشان داده و تاکید کرده بود!!
آیا از نظر قانونی چه می توان کرد و مسیر پیگیری آن چیست؟

پاسخ ها :

حسین صیاد

جناب آقای حسین صیاد :

در صورت اثبات این امر توسط شما، میتوانید علیه شخص حقیقی یا حقوقی که قبر را پیش خرید کرده اید دادخواست دهید