مشاوره حقوقی رایگان - سوءپیشینه و سجل کیفری

سلام و عرض ادب
همسر من سال 82 (چند روز قبل از 18 ساله شدن) همراه با دوستشون بودن که دوستشون با سنگ شیشه ماشینی رو میشکنه همون موقع پلیس هردو نفر رو میبینه و دستگیر میکنه، هر دونفر تا زمان دادگاه در کانون بودن حدودا3 روز و روز دادگاه همسرم تبرعه میشن. اما این موضوع بعد 18 سال در سجل کیفریشون هنوز هست (سال97 که میخواستن اسنپ راننده استخدام بشن فهمیدیم) حالا میخوان استخدام یه شرکت بشن نگران سجل کیفری هستیم
مگه نباید بعد از چندسال پاک بشه؟
برای پاک شدن چه اقدامی باید انجام بدیم؟ (بعد از اون سابقه دیگه ای نداشتن)
ممنونم میشم توضیحات کامل ارائه بفرمایید.
سپاس از وقتی که میگذارید

پاسخ ها :

مسعود عالی دایی احمدی

مسعود عالی دایی احمدی :

استان :

میتوانند به آمار و انفورماتیک قوه قضائیه مراجعه کنند و اونجا درخواست کنند

امیر بصیری

جناب آقای امیر بصیری :

از طریق اداره سجل کیفری مستقر در دادسرای محل تشکیل پرونده اولیه و با ارائه تصویر دادنامه حاوی برائت اقدام کنید

مهرداد اسدالهی

مهرداد اسدالهی :

خدمت شما عرض شود قرار نیست سجل کیفری کسی پاک بشه اصلا این موضوع سابقه نیست برای همسرتان در زمان انگشت نگاری بالا میاد و ثبت میشه اما در یکی سوپیشینه قید نمی شود چون ایشان برات گرفتن پس نگران نباشید

نجفعلي  اكبري

نجفعلي اكبري :

استان :

سابقه کیفری فقط درمورد محکومیت های حبس قطعی واجرا شده قضایی میباشد ودر صورتیکه با قراربازداشت بوده وتبرئه شده باشد میتوان با مراجعه به تشخیص هویت محل بازداشت شدن وتقدیم درخواست کتبی، انرا از سجل کیفری حذف نمود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام اولا هر سابقه کیفری سابقه موثر کیفری محسوب نمیشه ثانیا سابقه موثر کیفری هم چند سال بعد خود بخود از بیم میره ، نگران استخدام نباشید