مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهریه

سلام
من خونه زنم را در زمان زندگی مشترک فروختم و زنم در دفترخانه انتقال سند را امضا کرده الان میخواهیم توافقی جدا شویم و طلاق بگیریم و من میتوانم در اقرارنامه از زنم هم مهریه اش را و هم خونه فروخته شده اش را و کمی بیشتر ارزش انها یک اپارتمان بخرم که در اینده زنم اعتراض و شاکی نباشه که من مهریه گرفتم و حق خونه فروخته شده را دریافت نکردم و ادعای کلاهبرداری کنه
چگونه قبل از دادگاه از طریق دفترخانه اقرارنامه گرفت و در زمان خودش به دادگاه ارایه کنم راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

اقرارنامه رسمی در دفتر اسناد رسمی تنظیم کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سوال و راهکاری که می خواهید انجام دهید واضح نیست