مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام بنده در سال96 /97مستاجر بودم و به دلیل سهل انگاری دو قلم از اموالم در خانه موجر بجا ماند بعد از چند روز که متوجه شدم خیلی به دنبال آنها رفتم و در حالیکه هیچ بدهی به صاحبخانه نداشتم و در حضور بنگاه خانه را تحویل داده بودم، موفقیت به دریافت آنها نشدم، درحال حاضر میخواهم از طریق قانون اقدام کنم آیا نتیجه میگیرم؟ آیامیتوانم خسارتی هم دریافت کنم؟ لطفا راهنمایی کنید؟ باتشکر فراوان

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

از لحاظ تئوری می توانید اقدام نمایید اما از لحاظ عملی باید مدرک داشه باشید که اموالی را جا گذاشتید و همچنین فاصله زمانی و عدم اقدام شما نیز عجیب است